Fotografie met een Blik op Buiten

Logo Burry van den Brink Ik woon in Doetinchem, nabij de Kruisbergse Bossen. Geďnspireerd door mijn omgeving besloot ik me toe te leggen op fotograferen. Daar komt ook de naam Blik op Buiten vandaan; buiten om ons heen is veel te beleven en te zien.

De blik was niet altijd gericht op buiten. Door een auto-ongeval heb ik dermate veel ‘schade’ opgelopen, waardoor ik uiteindelijk niet meer kon werken. Doordat ik thuis kwam te zitten, raakte ik steeds meer geďnteresseerd en ook gefascineerd door wat zich buiten, om mij heen, afspeelde. Met mijn camera en mijn hond trok ik er steeds vaker op uit.

Ik probeer met mijn foto's de natuur in beeld te brengen en wil door middel van de website deze beelden met anderen delen.

In het verlengde hiervan hebben honden een speciale plek in mijn leven gekregen. Ik vind het leuk om een hond op een veelzijdige manier vast te leggen op foto.

Maar niet alleen de natuur in al zijn facetten is een fascinerend onderdeel van 'buiten'.
Ook laat ik mij inspireren door de sportende en bewegende mens. Ik probeer hierbij de beweging in een stilstaand beeld vast te leggen.

Dát alles is voor mij Blik op Buiten.

 

 

Alle rechten voorbehouden. Afbeeldingen mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden zonder toestemming van de copyrighthouder.
www.burryvandenbrink.nl